aanvullende informatie exposities

afficheklik op de afbeelding voor groot formaat

 

 

Jaaragenda exposities BREEKijzer-leden in de Giethal van CIVON

.

Ingo Krasenbrink & Luci Aversteeg | 28 okt t/m 21 dec 2020 | Ingo en Luci ontwikkelen een symbiose tussen een juweel- en een grafisch- ontwerper. Een samensmelting van afbeeldingen, oud papier, reliëf met metaal en sieraden. Sieraden op handgeschept papier, gecombineerd door grafische volgorde, reliëf en tekenelementen. Zodat het werk ons verhalen kan vertellen of gewoon verrassen vanwege schoonheid en de harmonie.

Monique Klaassen | 13 jan t/m 5 mrt 2021 Monique koos op de Academie ARTEZ te Kampen voor de autonome richting het vak schilderkunst. Daar ontwikkelde ze haar haar eigenbeeldtaal: van in eerste instantie figuratieve schilderkunst naar geometrische en abstracte schilderkunst. Ze laat haar laatste ontwikkelingen daarin zien.

 

 

No Time To Waste | 15-16 oktober t/m 23-24 november 2020

In het kader van Artem@artis 2020 eigentijds gebruik van handwerk en ambacht in de beeldende kunsten. Het zwaartepunt van de opdracht ligt in het gebruik en of hergebruik van duurzame materialen. Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie stelt met deze oproep ontwerpers in de gelegenheid met een voorstel te komen dat de gelijkwaardige samenwerking tussen ambachtslieden en ontwerpers versterkt en dat kan leiden tot een duurzame toekomst van het ambacht. De expositie wil ook in onze regio Oude IJssel streek/Achterhoek en Bocholt/Borken meer dynamiek genereren en een ruimte/platform bieden voor jongeren en nieuwe projecten.ga terug naar expositie aankondiging